Καλοκαιρινά camps 2021

  

Το καλοκαίρι φθάνει και εμείς ετοιμαζόμαστε για κάτι διαφορετικό.

 

Όπω; και πέρσι, όλες οι καλοκαιρινές μας δραστηριότητες για παιδιά 7-15 ετών και εφήβους 12-18 ετών, θα γίνουν με μία  μορφή που θα είναι συμβατή και θα σέβεται τα μέτρα που αφορούν στον COVID-19, έχοντας ως μεγάλο πλεονέκτημα τον μικρό αριθμό παιδιών με τα οποία δουλεύουμε αλλά και το δικό μας  ειδικά σχεδιασμένο και διαμορφωμένο χώρο στον Παρνασσό, το Milias Camps Village.  

 

Στα καλοκαιρινά μας προγράμματα, θα συμμετέχουν το πολύ τριάντα δύο (32) παιδιά σε κάθε οκταήμερο, μόλις τρία η τέσσερα παιδιά σε κάθε σπιτάκι, τηρώντας αυστηρές συνθήκες υγιεινής και απόστασης σε όλες μας τις δραστηριότητες. Δραστηριότητες που από τη φύση τους "μοναχικες", ταιριάζουν με το κλίμα των ημερών.Έτσι,στο πρόγραμμά μας έχουμε  ορειβασία,  ποδήλατο, μπάνιο στην πισίνα, αναρρίχηση στα κοντινά βράχια κ.α. αλλά καθόλου ομαδικά παιχνίδια που απαιτούν φυσική επαφή. Εξαίρεση σε αυτό θα υπάρξει μόνο σε περιπτώσεις που τα παιδιά ανήκουν στην ίδια οικογένεια. Προφανώς, ανάλογα με τα μέτρα και τις οδηγίες των αρχών, οι περιορισμοί αυτοί στη λειτουργία μας,  ίσως χρειασθεί να αναθεωρηθούν. 

 

Για πληροφορίες γι' αυτό το διαφορετικό καλοκαίρι, πατήστε εδώ, ή επικοινωνήστε μαζί μας, στο 210 6015601 ή στο κινητό 6932246932.