Βασική ενασχόληση του MILIAS Camps, κατά τους χειμερινούς μήνες, είναι ότι έχει να κάνει με το χιόνι και το σκί.

  Με ορμητήριο το χιονοδρομικό του Παρνασσού, διοργανώνουμε διάφορα προγράμματα για τους νέους γύρω από το σκί, snowboard και ορειβατικού σκί. Αναλυτικότερα μπορείτε να δείτε στις παρακάτω ενότητες, πλήρη περιγραφή του κάθε προγράμματος.

Written on by
artsports-ski-gr  Παλαιοί πρωταθλητές του σκι κατάβασης, οι Ιων και Τζώρτζης Μηλιάς, πρωτοπόροι στο χώρο, φέρνουν πρώτοι σχολεία στο βουνό για σκι από το 1988. Σπορ που γυμνάζει το σώμα, συνδυάζεται με εκδρομή αλλά και σκληραγωγεί τα παιδιά σε συνθήκες βουνού (χιόνι, κρύο, ομίχλη κλπ) είναι ιδανικό για παιδιά του δημοτικού αλλά και του γυμνασίου/λυκείου ή και νέους 18+ ετών.
Written on by
artsports-outski-gr  Κάπου ανάμεσα από την ορειβασία και το σκι, μεταξύ του χιονοδρομικού κέντρου και της παρθένας χιονισμένης πλαγιάς, έξω από τη λογική της ουράς στα λιφτς και του πάρκινγκ ανάμεσα από χιλιάδες άλλα αυτοκίνητα, το ορειβατικό σκι συνδυάζει δύο διαφορετικά πράγματα. Συνδυάζει την μοναχική απόλαυση και το μεγαλείο της ορειβασίας, με την ευχαρίστηση μίας γρήγορης κατάβασης που όμως απαιτεί τεχνική και ώρες πάνω στα σκι σε πατημένες πίστες και χιονοδρομικά κέντρα.
Written on by
artsports-snowboard-gr  Αγαπητό πολύ στους νέους είναι και το snowboard, σπορ που συνδυάζει το βουνό με τη διασκέδαση, το θεαματικό γλίστρημα πάνω στη σανίδα, τις διάφορες φιγούρες και τα άλματα αλλά και τα φαρδιά ρούχα που τόσο αγαπούν οι "σνοουμπορντάδες". Οι εξορμήσεις για snowboard είναι κοινές με εκείνες του σκι αφού γίνονται στα ίδια χιονοδρομικά κέντρα και ακολουθούν το ίδιο πρόγραμμα.