Βρείτε μας στον χάρτη...

To MILIAS CAMPS Village βρίσκεται στις βόρειες πλαγιές του Παρνασσού, 190 km από την Αθήνα και 8 km από το ΠΟλύδροσο, κοντά στο χωριό Γραβιά.

  Ξεκινώντας από την Αθήνα, παίρνετε την Εθνική οδό Αθηνών Λαμίας και βγαίνετε στην έξοδο για Κάστρο Βοιωτίας. Η κατεύθυνση που ακολουθείτε είναι για Ορχομενό, Λιβαδειά, Χαιρώνεια, Τιθορέα, Αμφίκλεια. Αφού περάσετε την Αμφίκλεια και μετά από περίπου 15χλμ παίρνετε αριστερά την διασταύρωση για Πολύδροσο, Λιλαία (Κάτω Αγόργιαννη). Μπαίνοντας στην Λιλαία, κάνετε δεξιά για Γραβιά. Περνάτε το χωριό Μαριολάτα και στη συνέχεια συναντάτε το ξενοδοχείο "Μετόχι", στο αριστερό σας χέρι. Μετά από περίπου 700μ, θα δείτε στα αριστερά σας το MILIAS CAMPS Village, σε ένα υπερυψωμένο κτήμα.

Route Athens Gravia GR  Ο χρόνος για να φτάσει κανείς από την Αθήνα, είναι στις δύο με δυόμισι ώρες με μια μέση ταχύτητα 90χλμ/ώρα.

Η θέση του Camp είναι στους πρόποδες της βορεινής πλευράς του Παρνασσού, στην όχθη του Ασωπού ποταμού, μεταξύ των ορεινών όγκων των Βαρδουσίων, της Οίτης και του Καλιδρόμου, με ανατολικό προσανατολισμό.

  Ο χρόνος για να προσεγγίσει κανείς τα γύρω βουνά δεν είναι πάνω από 30-45 λεπτά, καθιστώντας το Camp ιδανικό προορισμό για τους λάτρεις του βουνού.

  Πολύ κοντά στο Camp, βρίσκεται η ιστορική Γραβιά, όπου έχει όλα τα απαραίτητα για τον εφοδιασμό σας (μίνι μάρκετ, φούρνο, μαγαζιά) καθώς και φιλόξενες ταβέρνες. Λίγο παραπάνω η γραφική Βάργιανη, προσφέρει εξαιρετική θέα στα γύρω βουνά. Για τους λάτρεις του περπατήματος υπάρχει μονοπάτι που ξεκινάει κοντά από το Camp και καταλήγει στη Βάργιανη.MiliasDraw

  Το προσωπικό του MILIAS CAMPS Village έχει αρκετές ιδέες να σας προτείνει για να περιηγηθείτε και να εξορμήσετε στην γύρω περιοχή.