Ορειβασία στην Γκαμήλα (Δρακόλιμνη), Όλυμπο & σπόρ βουνού στον Παρνασσό. Για εφήβους 13-18 ετών

ΓΕΝΙΚΑ: Οχταήμερο ορειβατικό πρόγραμμα που απευθύνεται σε εφήβους και νέους 13-18 ετών. Με βάση τις εγκαταστάσεις μας στον Παρνασσό, το MILIAS CAMPS VILLAGE, η νεανική μας ομάδα θα έχει τη δυνατότητα να κατακτήσει κορρφές της Γκαμήλας στην Πίνδο και να κάνει μπάνιο στην περίφημη Δρακόλιμνη, να ανέβει στον Όλυμπο αλλά και να πάει στς κορφές της των Βαρδουσίων ή της Γκιώνας.  Διανυκτέρευση στις εγκαταστάσεις μας αλλά και σε σκηνές ή καταφύγια. Το πρόγραμμα συμπληρώνεται με ποδήλατο, αναρρίχηση, τοξοβολία, skateboard στο half pipe μας, κολύμπι κ.α   στις εγκαταστάσεις του Παρνασσού.

10-17/7 και 17-24/7.

ΚΟΣΤΟΣ: 500 € (400 € για το δεύτερο από δύο αδέλφια) 

Αναχώρηση :

 

 

Επιστροφή   :

 

08.15 το πρωί της Δευτέρας επί της Λ. Βεΐκου (στην πλευρά που κινείται   από Γαλάτσι προς Ολυμπιακό στάδιο), στο μεγάλο πάρκινγκ του Αττικού άλσους   (άλσος Βεΐκου). Είναι το δεύτερο πάρκινγκ που συναντάμε κινούμενοι προς   Ολυμπιακό στάδιο.

17.30 το απόγευμα της Δευτέρας από τη Λ. Κηφισίας   στον  παράδρομο   της Φιλοθέης, ακριβώς απέναντι από το μεγάλο κατάστημα της PEUGEOT που βρίσκεται στη Λ. Κηφισίας 278 (Σίδερα Χαλανδρίου). Σημειωτέον ότι στο σημείο αυτό της Λ.   Κηφισίας υπάρχει υπόγεια διάβαση).

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ: Υπνόσακος (τα κρεβάτια διαθέτουν σεντόνια και μαξιλάρια), παγούρι, αθλητικά παπούτσια (απαραίτητο είναι και δεύτερο ζευγάρι), φακός, θερμομονωτικό στρωματάκι, μαγιό, 3 πετσέτες (για πρόσωπο, μπάνιο και παραλία), ρουχισμός, μπουφάν, κάλτσες κανονικές, καπέλο, αντηλιακό, σαγιονάρες, μικρό σακίδιο, USB memory stick (με μνήμη αρκετά Gbytes προκειμένου να χωράει όλες τος φωτογραφίες που τραβάμε κατα τη διάρκεια του camp).