Παρνασσός & Εύηνος, Σπόρ & Multi Activity Camps, Παιδιά 7-15 ετών

ΓΕΝΙΚΑ : Πρόκειται για camps με βάση τις εγκαταστάσεις της MILIAS CAMPS στον Παρνασσό (MILIAS CAMPS VILLAGE) και τις όχθες του Εύηνου ποταμού στην ορεινή Ναυπακτία με στόχο δραστηριότητες όπως είναι το καγιάκ, το ράφτινγκ, η ορειβασία κ.α. Έτσι, η ομάδα αναχωρεί από την Αθήνα τη Δευτέρα το πρωί, το ίδιο βράδυ διανυκτερεύει στο MILIAS CAMPS VILLAGE και την Τρίτη το πρωί αναχωρεί για Εύηνο ποταμό. Εκεί, κατασκηνώνει σε πλατανόδασος στις όχθες του ποταμού στον οποίο οι συμμετέχοντες ασκούνται στις τεχνικές του καγιάκ. Την Τετάρτη κατεβαίνουν ένα όμορφο, εύκολο και ακίνδυνο τμήμα του Εύηνου με καγιάκ, ράφτινγκ ή hot-dog.

Την Πέμπτη επιστρέφουν στο MILIAS CAMPS VILLAGE στον Παρνασσό όπου συνεχίζουν το πρόγραμμά τους με περπάτημα στα γύρω βουνά, mountain bike σε όμορφους δασικούς χωματόδρομους, κολύμπι στην πισίνα και αναρρίχηση. Παράλληλα, η ζωή στο camp θα προσφέρει στα παιδιά την ευκαιρία να κάνουν τοξοβολία, σκοποβολή, skateboard στο half pipe που το κτήμα διαθέτει, ποδήλατο αλλά  και να παίξουν διάφορα παιχνίδια που σχετίζονται με τη φύση. Στο πρόγραμμα μπορούν να συμμετέχουν παιδιά ηλικίας 7-15 ετών.

ΧΡΟΝΟΣ: Το πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί σε τρεις περιόδους-εβδομάδες. Η κάθε περίοδος ξεκινάει Δευτέρα και ολοκληρώνεται την επόμενη Δευτέρα. Κάθε Κυριακή οι γονείς θα μπορούν να επισκέπτονται τα παιδιά τους στις εγκαταστάσεις μας και να ζουν από κοντά τις δραστηριότητές τους. Τα παιδιά μπορούν να συμμετέχουν σε μία ή περισσότερες περιόδους ή να συνδυάσουν κάποια από αυτές με άλλη περίοδο ενός από τα άλλα προγράμματα της MILIAS CAMPS που αναγράφονται στο φυλλάδιο αυτό.
               1η: 26/6-3/7                 2η: 3-10/7 

Αναχώρηση :

 


Επιστροφή   :

 

08.15 το πρωί της Δευτέρας επί της Λ. Βεΐκου (στην πλευρά που κινείται   από Γαλάτσι προς Ολυμπιακό στάδιο), στο μεγάλο πάρκινγκ του Αττικού άλσους   (άλσος Βεΐκου). Είναι το δεύτερο πάρκινγκ που συναντάμε κινούμενοι προς   Ολυμπιακό στάδιο.
17.30 το απόγευμα της Δευτέρας από τη Λ. Κηφισίας   στον 
παράδρομο   της Φιλοθέης, ακριβώς απέναντι από το μεγάλο κατάστημα της PEUGEOT που βρίσκεται στη Λ. Κηφισίας 278 (Σίδερα Χαλανδρίου). Σημειωτέον ότι στο σημείο αυτό της Λ.   Κηφισίας υπάρχει υπόγεια διάβαση).

ΚΟΣΤΟΣ:     Το κόστος για μία εβδομάδα είναι                  490 euro
                    
ενώ για δύο συνεχόμενες εβδομάδες             940 euro
(για περισσότερες από δύο εβδομάδες, κάθε πρόσθετη εβδομάδα χρεώνεται με 450 euro, τιμή που ισχύει και για το δεύτερο από δύο αδέλφια).

Στην τιμή αυτή περιλαμβάνονται τα πάντα, δηλαδή μεταφορά από και προς Αθήνα, διανυκτέρευση σε εξάκλινα σπιτάκια (2 βράδια σε σκηνές), πλήρης διατροφή, ασφάλιση ασθενείας και ατυχημάτων, αθλητικές δραστηριότητες με ειδικευμένους εκπαιδευτές, τοπικές μετακινήσεις καθώς και επίβλεψη-συνοδεία από πεπειραμένους εκπαιδευτικούς. Αναλογία συνοδών / μαθητών:   1/10 και για ορισμένες από τις ορεινές δραστηριότητες 1/5.

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ: Υπνόσακος (τα κρεβάτια διαθέτουν σεντόνια και μαξιλάρια), παγούρι, αθλητικά παπούτσια (απαραίτητο είναι και δεύτερο ζευγάρι), φακός, θερμομονωτικό στρωματάκι, μαγιό, 3 πετσέτες (για πρόσωπο, μπάνιο και παραλία), ρουχισμός, μπουφάν, κάλτσες κανονικές, καπέλο, αντηλιακό, σαγιονάρες, μικρό σακίδιο, USB memory stick (με μνήμα αρκετά G-bytes προκειμένου να χωράει τις φωτογραφίες που τραβάμε κατά τη διάρκεια του  camp).