Γνωρίζοντας την Ελλάδα

  Για ξένους ή Ελληνες που ζουν στο εξωτερικό, η MILIAS CAMPS διοργανώνει πολυήμερα προγράμματα με στόχο διακοπές, σπορ αλλά και ξενάγηση στην Ελλάδα παράλληλα με επί τόπου μαθήματα που έχουν σχέση με την Ελλάδα , την πολιτιστική μας κληρονομιά και την Ελληνική γλώσσα.

  Ετσι, τα παιδιά που θα συμμετέχουν θα έχουν την ευκαιρία να επισκεφτούν τους Δελφούς και την Ολυμπία, να περπατήσουν σε Ελληνικά βουνά όπως είναι ο Παρνασσός, να κολυμπήσουν σε όμορφες παραλίες του Αιγαίου αλλά και να δοκιμάσουν εφόσν το επιθυμούν σπορ βουνού και θάλασσας όπως είναι το καγιάκ, το windsurfing, η αναρρίχηση κ.α.

  Τα προγράμματα αυτά, είναι ιδανικά για ομάδες παιδιών που μπορούν να συμμετέχουν μαζί με τους δασκάλους τους και μπορούν να διαμορφωθούν ανάλογα με την επιθυμία των συνοδών.

ΠΕΡΙΟΔΟΣ: Ολο το χρόνο.

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ: Παρέχεται από τη σχολή. Σακίδιο, παγούρι, φακός, μαγιό, πετσέτα και δεύτερα παπούτσια είναι απαραίτητα.

ΣΥΝΟΔΕΙΑ & ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ: Συνοδεία και εκπαίδευση από εκπαιδευτικούς αλλά και πτυχιούχους δασκάλους καγιάκ, οδηγούς βουνού, εκπαιδευτές /προπονητές ορειβασίας κ.α.

ΒΑΘΜΟΣ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ: Δεν απαιτείται καμία προηγούμενη εμπειρία ή ικανότητα. Το επίπεδο δυσκολίας κάθε δραστηριότητας διαμορφώνεται ανάλογα με τις ικανότητες των παιδιών που συμμετέχουν.

ΔΙΑΜΟΝΗ: Σε ξενοδοχεία, ξενώνες, ξύλινα σπιτάκια ή σκηνές.