Ένα πενθήμερο και δύο τριήμερα για σκι στον Παρνασσό (Χριστούγεννα 2018-19) για παιδιά και νέους 7-17 ετών

ΕΝΑ ΠΕΝΘΗΜΕΡΟ ΚΑΙ ΔΥΟ ΤΡΙΗΜΕΡΑ  ΓΙΑ ΣΚΙ ΚΑΙ SNOWBOARD
ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΩΝ
ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΔΙΑΚΟΠΩΝ
ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ  26-28/12/18  ,  2-4/1/19 και 2-6/1/2019
(για παιδιά και νέους από 7 έως 17 ετών )

Εκδρομή για σκι και snowboard κατά τη διάρκεια των σχολικών διακοπών των Χριστουγέννων, με διανυκτέρευση στα όμορφα σπιτάκια της MILIAS CAMPS στους πρόποδες του βουνού, οργανώνεται για μία ακόμη φορά με συνοδούς εκπαιδευτικούς κα ειδικούς που είναι πάντα μαζί με τα παιδιά.
Στην εξόρμηση μπορεί να συμμετέχουν παιδιά και νέοι που δεν ξέρουν καθόλου σκι, μέτριοι αλλά και προχωρημένοι που θέλουν να βελτιώσουν την τεχνική τους.
Υπεύθυνοι συνοδοί θα είναι οι εκπαιδευτικοί  κ.Τζώρτζης Μηλιάς, χημικός και/ή  ο κ. Ίων Μηλιάς γυμναστής (πρώην πρωταθλητές του σκι) ενώ την ομάδα θα συνοδεύουν και άλλοι συνάδελφοι εκπαιδευτικοί και ειδικοί στα σπορ βουνού (σε αναλογία το λιγότερο 1 συνοδός ανά 10 παιδιά με επιτήρηση 24 ώρες το 24ωρο).

ΧΡΟΝΟΣ :    26-28/12/18,    2-4/1/2019   και    2-6/1/2019

Αναχώρηση: Το απόγευμα  στις 17.30 από το μετρο της Παλλήνης (στην Λ. Μαραθώνος στο ρεύμα προς Αθήνα) ή στις   18.00 στην Κηφισιά, στην Εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας, (από την πλευρά της Κηφισιάς), κοντά στην χαρακτηριστική πεζογέφυρα. 
Επιστροφή: Στις 19.00 στην Κηφισιά στο ίδιο σημείο από όπου έγινε η αναχώρηση, ή στις  19.30 στο μετρό της Παλλήνης.

ΚΟΣΤΟΣ : 175 € για το καθένα απο τα τριήμερα (26-28/12/2018 και 2-4/1/2019)

                295 € για το πενθήμερο (2-6/1/2019)
Στην τιμή αυτή περιλαμβάνονται:
-Μεταφορά με πούλμαν ή βαν
- Διαμονή στα όμορφα  ανεξάρτητα  σπιτάκια του MILIAS CAMPS VILLAGE (σε πολύκλινα δωμάτια) σε κτήμα 24 στρεμμάτων στον Παρνασσό.  Το κτήμα εκτός των άλλων διαθέτει club house με αίθουσα για φαγητό, play room, πινγκ πονγκ και εγκαταστάσεις και εξοπλισμό για ποικίλες δραστηριότητες και σπορ στη φύση.
- Πλήρης διατροφή. Το μεσημεριανό σε lunch packet στο χιονοδρομικό, το πρωινό και το βραδινό στο MILIAS CAMPS VILLAGE μαγειρεμένα σπιτικά ειδικά για παιδιά. 
- Μάθημα σκι και συνοδεία (για το snowboard) σε  γκρουπ των 5-10 ατόμων από έμπειρους εκπαιδευτές  ή σκι υπό εποπτεία για τους προχωρημένους.
- Συνοδεία από εκπαιδευτικούς
- Ασφάλιση ασθενείας και ατυχημάτων
Στο κόστος δεν συμπεριλαμβάνονται η κάρτα του λιφτ, που για τους μαθητές σύμφωνα με το περσινό τιμολόγιο του χιονοδρομικού κέντρου κοστίζει από 7,5 έως 12 ευρώ για κάθε μέρα σκι και η ενοικίαση του εξοπλισμού για όσους δε διαθέτουν δικό τους (12 €/ημέρα το σετ σκι και 15 € το σνόουμπορντ). 

Παρατήρηση : Περίπτωση έλλειψης χιονιού
Στην Ελλάδα, στις διακοπές των Χριστουγέννων δεν είναι απόλυτα εξασφαλισμένο ότι θα υπάρχει αρκετό χιόνι ώστε το χιονοδρομικό κέντρο να λειτουργεί κανονικά. Στην περίπτωση λοιπόν που δεν υπάρχει χιόνι, η εκδρομή θα πραγματοποιηθεί με εναλλακτικό πρόγραμμα (ορειβασία, ποδήλατο βουνού και άλλα σπορ) για όσους το επιθυμούν ενώ θα επιστραφούν εξ ολοκλήρου τα χρήματα σε όσους δεν επιθυμούν να συμμετάσχουν.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
- Άφιξη στο MILIAS CAMPS VILLAGE ( http://www.miliascamps.gr/html/villages.htm) το βράδυ της αναχώρησης, τακτοποίηση στα δωμάτια και δείπνο. Ελεύθερος χρόνος μέχρι την ώρα που πάμε για ύπνο.
- Ξύπνημα στις 07.30, πρωινό και αναχώρηση για το χιονοδρομικό κέντρο Παρνασσού. Σκι και snowboard με εκπαιδευτές και εκπαιδευτικούς μέχρι τις 13.00. Διάλειμμα γα ελαφρύ φαγητό και συνέχεια σκι μέχρι την ώρα που κλείνουν τα λιφτ (περίπου 16.00).
Την επόμενη μέρα (μέρες) ακολουθείται το ίδιο πρόγραμμα ενώ η αναχώρηση για την Αθήνα γίνεται κατ ευθείαν μετά το σκι στις 16.00.            

Φωτογραφίες από προηγούμενες εξορμήσεις για σκι στο  www.miliascamps.gr,  στο photoalbum και στο facebook στο προφίλ μας (miliascamps).

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Μπουφάν, πουλόβερ ή φλις, παντελόνι σκι ή αντιανεμικό, σκούφος, γάντια σκι, θερμοεσώρουχο (καλσόν), γυαλιά ηλίου (προαιρετικά), γυαλιά ομίχλης μάσκα (απόλυτα απαραίτητα), χοντρές κανονικές κάλτσες (όχι κοντές), αντηλιακό, πετσέτες προσώπου και σώματος)
Τηλέφωνο επικοινωνίας  το 22650 91620 στο MILIAS CAMPS VILLAGE και για περιπτώσεις ανάγκης, τα κινητά των
κ. Τζώρτζη Μηλιά       (6944 636179)
κ. Ίωνα Μηλιά            (6932246932).

Δηλώσεις συμμετοχής το αργότερο μέχρι την Τετάρτη , 19 Δεκεμβρίου

Δηλώσεις συμμετοχής εδώ