Παρνασσός, Multi Activity Camps, Παιδιά 7-15 ετών

ΓΕΝΙΚΑ: Πρόκειται για εκδρομές – camps κατά τη διάρκεια των οποίων τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να περπατήσουν σε όμορφα μονοπάτια, να κολυμπήσουν και να  διασκεδάσουν στην πισίνα, να κάνουν mountain bike αλλά και να γνωρίσουν αναρριχητικές τεχνικές σε ειδικά εξοπλισμένα βράχια της περιοχής. Ιππασία, τοξοβολία, ασκήσεις προσανατολισμού κ.α.  θα συμπληρώσουν το πρόγραμμα ενώ θα οργανωθεί και υπαίθρια διαβίωση σε σκηνές σε όμορφο λιβάδι του Παρνασσού.

ΤΟΠΟΣ: Το MILIAS CAMPS VILLAGE, που βρίσκεται στις βόρειες πλαγιές του Παρνασσού. Το κτήμα διαθέτει όμορφα σπιτάκια με δικό τους WC, φτιαγμένα από ξύλο και πέτρα όπου θα γίνει και η διανυκτέρευση. Ακόμη, στο κτήμα υπάρχει  πισίνα για κολύμπι σε καθημερινή βάση, γήπεδο τοξοβολίας, πίστα αναρρίχησης, στίβος μάχης, μεγάλη πίστα  mountain bike και  downhill, half pipe για skateboard, εντευκτήριο με play room και πιγκ-πογκ κ.α.
ΧΡΟΝΟΣ: Το πρόγραμμα θα λειτουργήσει σε πέντε περιόδους/εβδομάδες. Η κάθε περίοδος ξεκινάει Δευτέρα και ολοκληρώνεται την επόμενη Δευτέρα. Την Κυριακή οι γονείς θα μπορούν να επισκεφθούν τα παιδιά τους στις εγκαταστάσεις μας και να ζήσουν από κοντά τη ζωή του camp. Τα παιδιά μπορούν να επιλέξουν μία ή περισσότερες από τις παρακάτω έξι περιόδους ή να συνδυάσουν κάποια από αυτές με μία περίοδο από τα άλλα προγράμματα της MILIAS CAMPS που αναγράφονται στο φυλλάδιο αυτό.
1η:19-26/6      2η: 26/6-3/7     3η: 3-10/7       4η: 10-17/7       5η : 17-24/7    : 24-31/7         

 

Αναχώρηση :

 

 

 

 Επιστροφή   :

 

08.15 το πρωί της Δευτέρας επί της Λ. Βεΐκου (στην πλευρά που κινείται   από Γαλάτσι προς Ολυμπιακό στάδιο), στο μεγάλο πάρκινγκ του Αττικού πάρκου   (άλσος Βεΐκου). Είναι το δεύτερο πάρκινγκ που συναντάμε κινούμενοι προς Ολυμπιακό   στάδιο (λίγο μετά την είσοδο του Αττικού άλσους).

17.30 το απόγευμα της Δευτέρας από τη   Λ. Κηφισίας στον παράδρομο   της Φιλοθέης, ακριβώς απέναντι από το μεγάλο κατάστημα της PEUGEOT   που βρίσκεται στη Λ. Κηφισίας 278 (Σίδερα Χαλανδρίου). Σημειωτέον ότι στο σημείο αυτό της Λ.   Κηφισίας υπάρχει υπόγεια διάβαση).

 ΚΟΣΤΟΣ: Το κόστος για μία εβδομάδα είναι                  450 euro
                
ενώ για δύο συνεχόμενες εβδομάδες             850 euro
(για περισσότερες από δύο εβδομάδες, κάθε πρόσθετη εβδομάδα χρεώνεται με 400 euro, τιμή που ισχύει και για το δεύτερο από δύο αδέλφια).

Στο ποσό αυτό, περιλαμβάνονται τα πάντα, δηλαδή μεταφορά από και προς Αθήνα, διανυκτέρευση σε εξάκλινα σπιτάκια με μπάνιο (ένα βράδυ σε σκηνές), πλήρης διατροφή, ασφάλιση ασθενείας και ατυχημάτων, ορεινές και αθλητικές δραστηριότητες με ειδικευμένους εκπαιδευτές, τοπικές μετακινήσεις καθώς και επίβλεψη-συνοδεία από πεπειραμένους εκπαιδευτικούς. (Αναλογία συνοδών / μαθητών: 1/10 και για ορισμένες από τις ορεινές δραστηριότητες 1/5).

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ: Υπνόσακος (τα κρεβάτια διαθέτουν σεντόνια και μαξιλάρια), παγούρι, αθλητικά παπούτσια (απαραίτητο είναι και δεύτερο ζευγάρι), φακός, θερμομονωτικό στρωματάκι, μαγιό, 3 πετσέτες (για πρόσωπο, μπάνιο και παραλία), ρουχισμός, μπουφάν, κάλτσες κανονικές, καπέλο, αντηλιακό, σαγιονάρες, μικρό σακίδιο, USB memory stick (με μνήμη μερικά G-bytes ώστε να χωράει τις φωτογραφίες που τραβάμε καθόλη τη διάρκεια του camp).